Idag 24 Oktober 2017 kan du hämta free spins hos videoslots.com. Ange bonuskod mayana241017 så får du 15 free spins att spela med på Quickspinns nya videoslot Mayana.

Bonuskod för free spins

Varje Tisdag så ger Videoslots.com bort free spins och man gör det alltid till ett visst antal kunder. Ju mer Videoslots.com har växt med åren så har man hela tiden erbjudit fler och fler free spins. Idag är det de 8000 första kunderna som får 15 fria snurr när de aktiverar bonuskoden. Anger du bonuskoden idag den 24:e Oktober 2017 så kan du nästa känna dig garanterad att du ska få gratis spins på ditt konto.

Alla snurr omsättningsfria

Det som är kul med Videoslots.com och deras free spins som de skänker bort på tisdgar är att dem är omsättningsfria. Med det innebär att du som kund, kan om du vill plocka ut dina vinster. Du slipper alltså omsättningskravet! Mayana är en videoslot som liknar Reel Rush. Tempot kanske inte är lika högt men principen är den samma där du ska låsa upp olika boxar på spelplanen. För varje vinstlinje du träffar på ditt snurr så låser du upp en box så att fler vinstchanser blir möjliga. Varje vinstlinje och upplåst box genererar i att du får en automatisk re-spinn men ny chans till vinst på ditt kommande snurr.

free spins 24 Oktober

FreeGames.nu listar alltid fria snurr

Här på freegames.nu har vi alltid som mål att skriva och lista om free spins som inte kräver något i gengäld. Du ska t.ex inte behöva göra en insättning för att få ta del av dina free spins. Det enda kravet som kan förekomma kan t.ex vara att du måste registrera dig så att du har ett konto där du tillåts att aktivera dagens bonuskod. Hittar du andra nätcasinon som erbjuder free spins just idag så kommentera gärna och skick url:en till erbjudandet.

Lycka till med dagens free spins!